Hartelijk welkom in onze praktijk Tanden & Zo

Uw tandarts in Rijswijk, tandartspraktijk Tanden & Zo

Tandartspraktijk Tanden & Zo is een moderne tandheelkundige praktijk in Rijswijk buiten.

Mondgezondheid maakt deel uit van de algemene gezondheid. Ons doel is om u te helpen een optimale mondgezondheid te bereiken en te behouden. Bij onze kennismaking verzamelen wij daarom de noodzakelijke gegevens om uw huidige mondconditie in kaart te brengen en uw wensen te bespreken. Hiervoor moet de gezondheidsvragenlijst ingevuld worden. Zo kunnen wij zo optimaal mogelijk aan uw verwachtingen voldoen.

Uw afspraak

Wij behandelen uitsluitend op afspraak. Indien u uw afspraak niet kunt nakomen, dient u deze minimaal 24 uur van tevoren af te zeggen, anders kunnen wij de voor u gereserveerde tijd in rekening brengen. Voor lange afspraken (langer dan 40 min.) dient u minimaal 48 uur de afspraak af te zeggen of te verzetten. Mochten wij telefonisch niet bereikbaar zijn dan kunt u of de voicemail in spreken en een boodschap achterlaten of per mail: rijswijk@tandenenzo.nl.

Pijnklachten

Wanneer u een pijnklacht heeft, wacht dan niet tot de volgende controle, maar neem contact met ons op. Bel ons indien mogelijk tussen 9.00 en 10.00 uur, zodat wij u eventueel dezelfde dag nog kunnen helpen. Indien de praktijk gesloten is, hoort u op het antwoordapparaat het nummer van de spoeddienst.

Medische gegevens

Voor ieders veiligheid verzoeken wij u om ons steeds te informeren omtrent medische bijzonderheden, zoals zwangerschap, medicijngebruik, ziektes, infecties, afwijkingen, etc.

Indien er sprake is van een medicijngebruik verzoeken wij u de actuele medicatielijst aan ons door te geven, deze is op te vragen bij uw apotheker.

Privacyregeling en geheimhouding

Patiënteinformatie wordt niet aan derden door gestuurd of verteld zonder overleg met de tandarts en met mede weten van de patiënt. Alle informatie blijft binnen het praktijkpand, behalve als het informatie betreft voor een specialist of huisarts, die de informatie nodig heeft voor medisch onderzoek (verwijzing). Wanneer u uw dossier opvraagt of wanneer een dossier overgedragen moet worden bijvoorbeeld in verband met verhuizing, dan wordt er een machtigingsformulier voor het overdragen van een dossier ingevuld en ondertekend.

Klanttevredenheid

Wij meten met regelmaat de klanttevredenheid om op de hoogte te blijven van uw wensen en behoeften. Vanzelfsprekend kunt u deze ook melden bij de receptioniste/assistente en/of de tandarts.

Betalingsvoorwaarden

De betaling van behandelingen gaat via een FaMed. Het telefoonnummer hiervan is: 0900-0885. Verdere informatie over de betalingsvoorwaarden is te verkrijgen bij de balieassistente.

Voor behandelingen boven de 150 euro krijgt u een begroting mee.

Meningsverschil

Indien u een meningsverschil heeft met uw tandarts en denkt dat de tandarts aantoonbaar in gebreke is gebleven, zonder dat u dat samen heeft kunnen oplossen, dan kunt u zich richten tot de KNMT (Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering der Tandheelkunde om bemiddeling vragen.

Met vriendelijke groet,

Team Tanden & Zo

Openingstijden Voor behandeling op Dinsdag van 9-17:00, woensdag van 9:00-17:00, vrijdag van 9:00-1700 en zaterdag van 9:00-13:00

Adres Anna van Hogendorpstraat 26 in Rijswijk

Bereikbaarheid / toegankelijkheid

De tandartspraktijk is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 en 13:00 uur en tussen 14:00 en 17:00 uur onder nummer: 070- 2002222. Buiten werktijd en in het weekend staat het antwoordapparaat aan voor de avond- of weekenddienst. Het bandje van het antwoordapparaat geeft u informatie over de spoeddienst.
Website: www.tandenenzo.nl

https://www.zorgkaartnederland.nl/zorginstelling/tandartsenpraktijk-tanden-zo-den-haag-3039540

https://www.independer.nl/tandarts/regio/haaglanden/den-haag/intro.aspx