Acupunctuur is van oorsprong deel van de Traditionele Chinese Geneeskunde. In de afgelopen jaren heeft acupunctuur een eigen plek verworven binnen de Nederlandse gezondheidszorg. Voor sommige klachten is een behandeling met alleen acupunctuur voldoende. Acupunctuur wordt ook vaak aanvullend ingezet op de behandeling bij een arts, fysiotherapeut of een ander specialisme.

Wij behandelen als acupuncturist in Gezondheidscentrum RijswijkBuiten uw gezondheidsklachten vanuit een integrale blik op de mens. Acupunctuur is een veilige en effectieve behandelmethode voor onder andere pijn en stress, maag- en darmklachten, gynaecologische klachten en nog veel meer. Een mooi overzicht van aandoeningen die met acupunctuur te behandelen zijn is te vinden op de website van de WHO (Wereldgezondheidsorganisatie).

Vraagt u zich af of acupunctuur u kan helpen? Boek een vrijblijvende intake bij ons op de website.

Afspraak plannen

Behandeling op afspraak kan op woensdag bij Marie-Sophie en donderdagochtend bij Lizeta in RijswijkBuiten, en op de andere dagen in  Gezondheidscentrum Voorburg West. U kunt hier online uw afspraak inplannen.

Verwijzing en vergoeding

Voor een intake of behandeling met acupunctuur is geen verwijzing nodig, maar u bent natuurlijk ook met verwijzing van uw huisarts welkom! We zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging Voor Acupunctuur (NVA) en de ZHONG.  De meeste zorgverzekeraars vergoeden behandeling vanuit de aanvullende verzekering. Meer informatie over vergoedingen kunt u hier vinden.

www.praktijkacupucntuur.nl
info@praktijkacupunctuur.nl

Lizeta Gill

Marie-Sophie