Lizeta Gill

Telefoon: 06-18038057
lizeta@praktijkacupunctuur.nl
www.praktijkacupunctuur.nl

 

Acupunctuur is van oorsprong deel van de Traditionele Chinese Geneeskunde. In de afgelopen jaren heeft acupunctuur een eigen plek verworven binnen de Nederlandse gezondheidszorg. Voor sommige klachten is een behandeling met alleen acupunctuur voldoende. Acupunctuur wordt ook vaak aanvullend ingezet op de behandeling bij een arts, fysiotherapeut of een ander specialisme.

Als acupuncturist behandel ik in Gezondheidscentrum RijswijkBuiten uw gezondheidsklachten vanuit een integrale blik op de mens. Acupunctuur is een veilige en effectieve behandelmethode voor onder andere pijn en stress, maag- en darmklachten, gynaecologische klachten en nog veel meer. Een mooi overzicht van aandoeningen die met acupunctuur te behandelen zijn is te vinden op de website van de WHO (Wereldgezondheidsorganisatie).

Vraagt u zich af of acupunctuur u kan helpen? Neem dan even contact met mij op voor een vrijblijvende telefonische kennismaking (06 – 180 380 57).

Afspraak plannen

Behandeling op afspraak kan op donderdagochtend in RijswijkBuiten, of anders op dinsdag, woensdag of vrijdag in Gezondheidscentrum Voorburg West. U kunt hier online uw afspraak inplannen.

Verwijzing en vergoeding

Voor een intake of behandeling met acupunctuur is geen verwijzing nodig, maar u bent natuurlijk ook met verwijzing van uw huisarts welkom! Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Vereniging Voor Acupunctuur (NVA). De meeste zorgverzekeraars vergoeden behandeling door een NVA-acupuncturist vanuit de aanvullende verzekering. Meer informatie over vergoedingen kunt u hier vinden.