Hoe kun je zorgen voor een eet- en leefpatroon dat gezond is en bij je past? De diëtisten van Voedingsadviesbureau Vie helpen je hier graag bij.
In een persoonlijk gesprek met een van onze diëtisten zullen je klachten en eetgewoonten worden besproken. De diëtist maakt hier een analyse van en samen bekijk je wat voor aanpassingen er mogelijk zijn. De informatie die je van de diëtist ontvangt is praktisch en gebaseerd op de nieuwste inzichten. Liane Besseling en Daphne Zaalberg werken op donderdagochtend in Gezondheidscentrum Rijswijk Buiten.

Liane Besseling

Liane is gespecialiseerd in diabetes mellitus, en dan met name in insuline afhankelijke diabetes mellitus, ondervoeding en ondergewicht met name bij ouderen. Daarnaast begeleidt zij o.a. ook cliënten met een hoog cholesterolgehalte, hypertensie, bij het laag FODMAP dieet, overgewicht en het LOW CARB dieet.

Daphne Zaalberg

Daphne is gespecialiseerd in het begeleiden van kinderen met eetproblemen (kritische eters, eetproblemen bij ASS en AD(H)D), ondergewicht, overgewicht en voedselallergie. Ook zwangeren en volwassenen met overgewicht kunnen bij haar terecht.
Tevens is zij ook orthopedagoog.

Onze praktijk is telefonisch bereikbaar tussen 9 en 13 uur, op woensdag tussen 8 en 12 uur. Op andere tijden kunt u een boodschap inspreken op de voicemail, u wordt binnen 1 werkdag teruggebeld. Tevens kunt u via het contactformulier op onze website een afspraakverzoek sturen. U wordt dan door ons teruggebeld.

www.viedietist.nl

070-396 05 49