Hoe kun je zorgen voor een eet- en leefpatroon dat gezond is en bij je past? De diëtisten van Voedingsadviesbureau Vie helpen je hier graag bij.
In een persoonlijk gesprek met een van onze diëtisten zullen je klachten en eetgewoonten worden besproken. De diëtist maakt hier een analyse van en samen bekijk je wat voor aanpassingen er mogelijk zijn. De informatie die je van de diëtist ontvangt is praktisch en gebaseerd op de nieuwste inzichten. Marjolein Weimar werkt op donderdag om de week in Gezondheidscentrum RijswijkBuiten.

 

Marjolein Weimar

Sinds september 2020 is Marjolein met veel enthousiasme als diëtist bij VIE aan de slag gegaan. Hiervoor heeft zij 24 jaar als diëtist voor verschillende thuiszorgorganisaties gewerkt. Ook heeft zij werkervaring als verzorgende in de ouderenzorg.

Bij VIE geeft zij persoonlijke dieetbegeleiding en voedingsadviezen aan volwassenen. Dit zijn vooral mensen die i.v.m. ziekten zoals diabetes, hart- en vaatziekten of maag- en darmklachten hun voeding moeten aanpassen. Marjolein werkt samen met de verschillende disciplines zoals bij voorbeeld (huis)artsen en praktijkondersteuners (POH). Hernaast wordt zij opgeleid tot een specialist op het gebied van voedselallergie en voedselovergevoeligheid bij volwassenen.

In het gezondheidscentrum RijswijkBuiten werkt Marjolein om de week op donderdag. Op de locatie Anna van Hogendorpstraat 26, op de 2e verdieping.

Onze praktijk is telefonisch bereikbaar tussen 9 en 13 uur, op woensdag tussen 8 en 12 uur. Op andere tijden kunt u een boodschap inspreken op de voicemail, u wordt binnen 1 werkdag teruggebeld. Tevens kunt u via het contactformulier op onze website een afspraakverzoek sturen. U wordt dan door ons teruggebeld.

www.viedietist.nl

Telefoon: 070-396 05 49