LOGOAW_web.jpg

De Praktijk Internisten is een medisch specialistische praktijk, die eind 2020 is opgericht. We zijn een kleinschalige zelfstandige praktijk. We leveren excellente zorg, die voor iedereen toegankelijk is. De patiënt staat bij ons centraal en dit doen wij door persoonlijke aandacht te schenken aan de patiënt met oog voor de mens achter de medische klachten en symptomen. We nemen dan ook meer tijd voor het consult.

De huidige zorginrichting kost de patiënt veel tijd en energie wanneer hij/zij wordt verwezen. Mensen dwalen soms letterlijk door een zorginstelling. Hoe mooi is het als de medisch specialist in de huisartsenpraktijk spreekuur houdt, die dichtbij en vertrouwd is?

De Praktijk Internisten houdt spreekuur in de huisartsenpraktijk. In plaats van dat de patiënt naar de specialist toe gaat, komt de internist naar de patiënt toe in de eigen huisartsenpraktijk. We leveren de juiste zorg op de juiste plek met behoud van kwaliteit. Ons uitgangspunt is ‘dichtbij als het kan en ver weg als het moet’. Wij staan letterlijk zij aan zij met de huisarts. Er is laagdrempelig multidisciplinair overleg met de huisarts en praktijkondersteuner. Hierdoor is er directe uitwisseling van informatie. Zo versterken we elkaar, waardoor betere en efficiëntere zorg wordt geleverd.