Voor al uw medicijnen en vragen over u medicatie, kunt u op werkdagen terecht bij Apotheek RijswijkBuiten. Deze apotheek ligt middenin uw wijk, in het gezondheidscentrum waar ook de huisartsen en andere zorgverleners zijn gevestigd. Naast de reguliere medicijnen vindt u er een breed assortiment aan zelfzorgproducten, zoals hoestdranken, pijnstillers en huidverzorgingsproducten.

Bij Apotheek RijswijkBuiten krijgt u deskundig advies en optimale service. Hebben we een medicijn niet op voorraad? Dan zorgen we dat we dit bestellen, zodat u het de volgende werkdag op kunt halen. Ook thuisbezorging van uw medicijnen behoort tot de mogelijkheden.

Bent u nog ingeschreven bij een andere apotheek en wilt u overstappen? Op de website en bij de balie van Apotheek RijswijkBuiten vindt u een inschrijfformulier.

Neemt u bij vragen gerust contact met ons op.

Openingstijden
Apotheek RijswijkBuiten is geopend van maandag tot en met vrijdag
van 8.30 – 12.30 uur en van 13.30 – 17.30 uur.
De apotheek vindt u op de Van Rijnweg 9 in Rijswijk.

Privacy
Om goede farmaceutische zorg te kunnen verlenen, leggen wij uw contactgegevens en farmaceutische gegevens vast. Vanwege de gevoeligheid van deze gegevens hebben wij privacy hoog in het vaandel staan. In onze privacyverklaring kunt u lezen welke persoonsgegevens wij verwerken en waarvoor. Tevens staat in de privacyverklaring opgenomen welke rechten u hebt.
Privacy stament apotheek