Uw voeten dragen u uw hele leven en het hele lichaamsgewicht staat erop. Onze zogenaamde onderdanen worden vaak vergeten in de dagelijkse verzorging; zo goed als dagelijks weggestopt in sokken en schoenen liggen veelvoorkomende kwalen zoals huid- of nagelschimmel op de loer. De pedicure kan u helpen wanneer u hier last van heeft, maar kan ook advies geven om dit juist te voorkomen!De mogelijkheden bij de pedicure zijn over een breed spectrum verspreid; van alleen een likdoorn verwijderen tot een complete luxe pedicure met scrub en een massage.

Indien u een medische indicatie heeft, bijvoorbeeld wanneer u diabetes of reuma heeft, is het van belang dat u bij de gespecialiseerde pedicure terecht komt. M. Rust medisch pedicure is gediplomeerd voor behandelingen bij diabetes, reuma, spastische aandoeningen (zoals parkinson) maar hier kunt u ook terecht voor behandeling van ingroeiende nagels d.m.v. een nagelbeugel.

Kijkt u gerust op de website: www.pedicure-delft.nl, bel 06-2483 1851 of mail naar pedicure.delft@gmail.com als u vragen heeft over behandelingen.

Twijfelt u of de pedicure u kan helpen met uw voetprobleem? Maak dan een afspraak voor een gratis voetencheck!