Bekkenfysiotherapie is er voor iedereen,

want iedereen heeft een bekken en een bekkenbodem. Dus niet alleen vrouwen, maar ook mannen.
Je hebt ongetwijfeld een probleem in het bekkengebied dat niet van gisteren is maar al maanden of jaren bestaat en niet overgaat of steeds terugkeert. Dat te maken heeft met plassen, ontlasten, seksualiteit, verzakkingen, irritatie, ontsteking en pijn. De meest genoemde problemen zijn erectiestoornis, pijn in de lies en scrotum, aambeien, chronische blaasontsteking, vaak plassen, moeilijke stoelgang, prostaatpijn, stressincontinentie, interstitiële cystitis, blaaspijn en nog een hele rij door.

Meestal gaat het om gecombineerde klachten, zelden om een enkel probleem. Dus gaat het erom juist de samenhang van de klachten te doorgronden en breed aan te pakken. Dat gebeurt na een gedegen gesprek, onderzoek en behandelvoorstel waarbij jijzelf de hoofdrol krijgt, ondersteund en gecoacht door alle expertise die Expertisecentrum Bekkenbodem biedt, mede door de stimulerende samenwerking met de urologen, gynaecologen en verpleegkundigen binnen Andros Mannenkliniek en Gynos Vrouwenkliniek.
Kijk ook eens op http://www.andros.nl en http://www.gynos.nl .

Alleen zeer gerichte en uitgebalanceerde begeleiding door oefening, training en coaching, dus niet alleen fysiek maar ook mentaal brengt je naar een hoger niveau van eigen lichaamsbeheersing en lifestyle waardoor de wereld zich weer voor je opent en je weer vrijuit kan bewegen en doen waar je zin in hebt.

Dit traject hoeft helemaal niet lang te duren. Het is een kwestie van intensieve aandacht voor een nogal onbekend en moeilijk lichaamsgebied, voor een beperkte tijd, maar met een meestal geweldig goed resultaat.

En dan ben je voor de rest van je leven Onder Wijzer.

Voor vragen kunt u contact opnemen met FysioPelvis  via:
Tel.: 06-5777 5444
Mail: jeanine@fysiopelvis.nl
Of neem een kijkje op onze website: www.fysiopelvis.nl